Despre Mine

Am treabă, am idei și am proporții egale de oameni care mă plac și oameni pe care îi enervez.

Cred cu tărie că menirea mea este aceea de a găsi ideea genială, dar care încă se încăpățânează să se ascundă. Și poate pentru asta, decid în fiecare zi să caut, să gândesc și mai ales să vorbesc. Spre mulțumirea unora și disperarea altora.
Sunt omul care nu crede în trenurile ce trec doar odată prin viață. Poți alerga după un alt tren, poți aștepta o garnitură potrivită sau dacă nu și nu, poți să îți comanzi tu unul, pe dimensiunea și măsura ta, dar care cu certitudine te poate duce fix acolo unde vrei tu.
Iar dacă uneori mai cred că perfecțiunea nu există, că drumul devine anevoios și că mi-ar fi mai ușor să mă opresc, este suficient să îmi aduc aminte că înainte de orice și mai ales de toate, sunt creatoare de Bri, ființă apărută în chip de copil al meu, dar cu menire de Stea a Nordului.
Fără pretenția de a fi genială, dar excedată de numărul mare de idei și teorii pe care pot să le generez pe perioadă scurtă de timp, spun simplu – sunt Anca și puteți să mă citiți, puteți comenta și, în egală măsură, puteți să mă ignorați cu lunile, cu condiția ca preț de o secundă, să vă fi făcut să vă gândiți la ceva interesant.

P.S. Încercați să respectați doar cele trei variante pentru că, la capitolul „Ce detest” veți regăsi prostia, ranchiuna, autosuficiența, manelele, hainele fake și, la loc de cinste – „dezbaterile” cu înjurături. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu